Nieuws

Bericht van het bestuur: Road to the Finals!

Yes, we gaan weer van start en onderweg! Deze week arriveren de spelers vanuit de verschillende windstreken om vanaf zondag te beginnen met het nieuwe basketbalseizoen. Drago, Matthew, Andrej en Meindert zijn ontelbare uren bezig geweest om het juiste team te formeren dat ons naar de finales moet gaan brengen. En ja, ik hoor sommigen van u denken: weer die grootspraak van finales. Maar bij Donar geldt maar één ding en dat is de beste willen zijn!

autos-parkeergarage-martiniplaza.jpeg
Jannes Stokroos

Jannes Stokroos

Laatst bijgewerkt: vrijdag 12 augustus

Samen met u als fans, partners en sponsoren stappen we weer symbolisch in de Mini’s van onze partner Martinistad. De foto nam ik deze week toen ik naar de bestuursvergadering ging en deze prachtige rij auto’s zag staan. Wij als bestuur en organisatie zijn er klaar voor. De huizen zijn schoon gemaakt en opgeknapt, de kleding is binnen en gesorteerd voor alle teams, de fanshop heeft de nieuwe kledinglijn te koop, de auto’s staan klaar etc. en bij deze onze dank aan iedereen die dat mogelijk heeft gemaakt..

Op zondag 21 augustus kunt u tijdens de Open dag kennis maken met het nieuwe teams en de staf. Om 17.00 uur spelen we dan onze eerste wedstrijd tegen EWE Baskets uit Oldenburg. Nadere info over de open dag volgt op korte termijn.

U kunt weer vele mooie en spannende wedstrijden van Donar verwachten komend seizoen. Wedstrijden tegen sterke Europese tegenstanders in de FIBA Europe Cup en in de BNXT-League. Twijfelt u nog over de aanschaf van een seizoenskaart of een BBC-lidmaatschap? Niet doen want wij garanderen u strijd en spektakel bij iedere wedstrijd. Samen met de fans, het sfeerteam, onze DJ, Thunder en de cheerleaders van The Legacy zullen we er een waar feest van maken. Op naar weer een uitverkocht MartiniPlaza want het dak moet er af!

Tot op de open dag en tot Donar!

Jannes Stokroos, Voorzitter en namens het bestuur.

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren