Nieuws

Bijna vakantie!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Maar nog niet helemaal… Of helemaal niet? Misschien dat laatste wel, want met de afsluitende BBQ met de vrijwilligers bij Kaap Hoorn en de BBC-borrel bij Grand Café Time Out in het vooruitschiet wordt achter de schermen keihard gewerkt aan de voorbereiding op het seizoen 2016 – 2017. Want er is werk aan de winkel.

Het seizoen 2015 – 2016 was veelbesproken. Veelbesproken, maar succesvol. En in stijl afgerond met een fantastische huldiging op de Grote Markt, waar samen met de fans het 5e landskampioenschap van Donar is gevierd!

Volgend seizoen belooft wederom een mooi seizoen te worden. Het is de intentie van het bestuur om de kern van het kampioensteam in stand te houden, verder door te bouwen, en eind september “klaar” te zijn voor de voorronden van de Champions League en de wedstrijd om de Supercup.

“Verder bouwen” staat volgend jaar centraal. Op alle vlakken, want er is meer. Financieel en organisatorisch wil de club een nieuwe stap vooruit zetten, en ook maatschappelijk willen we onze bijdrage blijven leveren aan  de leefbaarheid en gezondheid van de jeugd in buurten, wijken, dorpen en in de stad. En dat doen we niet in ons eentje, maar als het even kan samen met onze vrijwilligers, samen met onze fans, samen met onze partners en samen met de andere grote sportclubs in Groningen. Want samen sta je sterker.

Aan onze dromen en ambities gaan we met een gezonde dosis Groningse nuchterheid en noordelijk doorzettingsvermogen stap voor stap vorm en inhoud geven. Als leidraad en spoorboekje voor “verder bouwen”heeft het bestuur in afstemming met een groot aantal stakeholders de kernwaarden van Donar en de ambities van de club aan het papier toevertrouwd, en samengevat in het Visiedocument 2016-2020. Het Visiedocument 2016 – 2020 is recent besproken met onze vrijwilligers, en vormt de basis voor de toekomst van Donar. Een mooie en veelzijdige toekomst!

Veel leesplezier, een geweldige zomer toegewenst en tot volgend seizoen!

Gert Kiel,

Voorzitter Donar

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren