Nieuws

Charles Callison naar Donar!

Je kan dit gewoon invullen
_dsc6609.jpg

Point-guard Charles Callison speelt komend seizoen voor Donar. Hij heeft een contract getekend voor één seizoen. Charles is 27 jaar, 1.85 meter en geboren in Amerika.

Op college in de NCAA speelde hij bij Washington State Cougars. Zijn Europese avontuur begon met name in Scandinavië. Afgelopen seizoen speelde hij in Oekraïne bij Odessa (16.8 punten per wedstrijd) maar door het stopzetten van de competitie daar, vertrok hij naar de hoogste divisie in Duitsland bij Würzburg. Daar wist hij met het team nog een prima reeks neer te zetten.

Coach Matthew Otten is tevreden met deze point-guard. ’Charles is een hoog niveau speler die ons goed kan helpen aan beide kanten op het veld, verdedigend en aanvallend. Zijn karakter en werkethiek passen exact bij het Donar DNA’.

Charles Callison kijkt er naar uit om bij Donar het seizoen te beginnen. ‘Ik weet dat Donar een mooie plek is om te spelen en bovendien is het een heel professionele organisatie. Ik kijk er naar uit om te gaan spelen in Europees verband en in de BNXT League. Daarnaast wil ik heel graag de fans ontmoeten’.

Met Charles staat de teller momenteel op 9 spelers. Leon Williams, Sander Hollanders, Willem Brandwijk, Mark Roorda, Olaf Schaftenaar, Kjeld Zuidema, Clay Mounce, Ronalds Zakis en Charles Callison.

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren