Nieuws

Dinner with the stars – 2016

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Roselique en haar vader Jan Otten waren de winnaars en mochten samen met Chase Fieler en Will Sullivan dit jaar gebruik maken van het Dinner with the Stars.
Roselique doet de lerarenopleiding en Jan is salesmanager in de brillenwereld. Beide zijn al vanaf 2004 fans van Donar en komen elke wedstrijd weer vanuit Hoogeveen de wedstrijden bezoeken. Jan en Roselique zijn allebei op uitwisseling geweest naar Amerika dus de taal tijdens het etentje was voor hen geen enkel probleem. De hele avond werd er volop gepraat over basketbal, topsport, het leven na basketbal en natuurlijk over Donar en Groningen.
 
De twee echte Donar fans wilden alles van en over de spelers weten. Wat ze doen in hun vrije tijd, hoe het leven hier anders is dan het voorgaande seizoen van Chase toen hij speelde in Spanje en over het team, de trainingen en de tegenstanders in de competitie. Will en Chase waren vooral benieuwd naar de ervaringen van de familie Otten in Amerika.
De conclusie aan het einde van de avond was duidelijk, dit is zeker voor herhaling vatbaar!
 
Het was een prima avond en de maaltijd smaakte uitstekend.
Dinner with the Stars werd mede mogelijk gemaakt door News Café en Limousine Service Groningen.

Terug van weggeweest: Dinner with the Stars! Roselique en Jan Otten dineren met Donar spelers Will Sullivan en Chase Fieler.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren