Nieuws

Donar vindt strategisch digitaal partner in Concept7

Strategisch digitaal bureau Concept7 wordt de komende jaren de digitale partner van basketbalclub Donar. De beste willen zijn in jouw tak van sport is wat de twee Groningse ‘clubs’ samenbrengt.

whatsapp-image-2022-08-26-at-15.08.57.jpeg

Een topclub als Donar streeft naar maximale score. Niet alleen op het veld, ook daarbuiten wil de club excelleren. Voorzitter Jannes Stokroos: “In ons Merkmanifest staat dat we de komende jaren willen groeien naar Champions League-niveau. Daarvoor moeten we op alle onderdelen beter worden. Concept7 helpt ons dat te doen in onze digitale presentatie, nu eerst met de website en op korte termijn met een sterk verbeterde app.”

Topsport inspireert

Andersom helpt basketbalclub Donar het team van Concept7, door hen te inspireren met haar onvermoeibare drive om kampioen te worden. John Wittmaekers, directeur strategie bij Concept7: “Concept7 realiseert hoogwaardige digitale producten en behoort al ruim 10 jaar tot de top 10 digital agencies in Nederland. Dit komt omdat we altijd de beste willen zijn. Dit herkennen we ook in Donar. Uit de gesprekken met het management en de gepassioneerde vrijwilligers van Donar kwam de uitdrukkelijke wens naar voren om samen Donar ook digitaal naar grotere hoogte te laten stijgen.”

Concept7 in een notendop

Onderzoeken, bedenken, ontwerpen en bouwen van digitale producten waar eindgebruikers blij van worden. Altijd met gebruikerswensen als basis voor de hoogste conversie en beste beleving. Dat doet strategisch digitaal bureau Concept7 al ruim 23 jaar. Met een team van 40 professionals in Groningen (en inmiddels ook Utrecht), op gebied van user research, user experience en grafisch design, web & software developers en gecertificeerde testconsultants werkt Concept7 voor opdrachtgevers als Gadero, Easytoys, Bureau Meerstad, Triodos Bank, RDW, MVO Nederland, Hypotheekvisie en nu dus ook topsportclub Donar.

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren