Nieuws

Donderdag 12 januari: de return in de kwartfinale!

Die datum staat ongetwijfeld al met vette letters in de agenda. Zo niet, dan wordt het hoog tijd om dat alsnog te doen. De return in de kwartfinale om de Basketball Cup, thuis tegen Heroes Den Bosch.

vlammenmartiniplazapubliek.jpg

Weet u nog? Twee dagen voor kerst werd het in het eerste duel 66-64 voor de thuisploeg in Den Bosch. Twee puntjes verschil en dat is zeker een goede uitgangspositie voor het tweede duel op 12 januari in Martiniplaza.

Het wordt vaak gezegd, de Nationale Beker, tegenwoordig de Basketball Cup, is de kortste weg naar Europees basketbal en daar weet Donar alles van. Afgelopen seizoen wonnen we de finale tegen datzelfde Den Bosch. Zondag 20 maart was het, onder het toeziend oog van meer dan 4000 aanwezige toeschouwers en heel veel kijkers via de televisie en livestreams. En dat betekende dat Donar weer Europa in mocht.

Dat was ook de zevende keer in de recente geschiedenis dat we de Beker wisten te winnen. De eerdere edities waren in 2005, 2011, 2014, 2015, 2017 en 2018. Donar heeft duidelijk dus iets met deze beker.

Heeft u al een toegangsbewijs voor deze wedstrijd dan hoeft u niks te doen behalve de 12e op tijd naar Martiniplaza toe komen. Heeft u nog geen toegangsbewijs? Dan is dat snel geregeld via donar.nl!

De ervaring leert dat massale steun en support in Martiniplaza leidt tot resultaten. Bovendien is dit een wedstrijd waar je gewoon bij moet zijn. Winnen we met minimaal drie punten verschil, dan is de halve finale een feit.

Kortom, de return tegen Heroes Den Bosch, 12 januari, Martiniplaza, Donar!

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren