Nieuws

Hardwerkend Donar wint het publiek voor zich

Donar gaat furieus van start en weet het publiek met hardwerken en passie weer voor zich te winnen. Drie kwarten lang weet de ploeg in het spoor van Brindisi te blijven.

butjankovs2-1666210810.jpg

Donar

65
woensdag 19 oktober, 19:30

New Basket Brindisi

87
Donar
New Basket Brindisi
Punten Fouten Steals Rebounds Assists
Q1
Q2
Q3
Q4
Donar 65 18 9 29 15
24
17
15
9
New Basket Brindisi 87 20 9 32 12
25
21
18
23

Donar start met Vernon Taylor, Leon Williams, Artjoms Butjankovs, Kjeld Zuidema en Ronads Zakis en gaat furieus van start. Het publiek gaat gelijk achter de ploeg staan en er ontstaat een ouderwets Europe Cup sfeertje. Donar neemt een kleine voorsprong, maar aan het einde van het kwart heeft Brindisi toch 1 punt voorsprong weten te nemen.

Het tweede kwart blijft Donar vol passie spelen, het dwingt Brindisi regelmatig tot lange aanvallen. Zet zelf mooie aanvallen op en weet ondanks aandringen van de Italianen de schade beperkt te houden. Bij rust is het 41-46.

In het derde kwart lijkt het er even op dat Brindisi afstand gaat nemen, maar Donar gooit nog een keer alle energie in de strijd. Er wordt met heel veel inzet gespeeld en met de krachten gesmeten. Dat breekt de ploeg uiteindelijk in het vierde kwart op. De energie vloeit uit de moegestreden lichamen en dan slaat Brindisi professioneel toe. Waar bij Donar door vermoeidheid de ballen niet meer vallen, kan Brindisi enkele makkelijke scores maken en is de einduitslag eigenlijk een beetje geflatteerd. 65-87 staat er bij het laatste signaal op het scorebord.

Topscorer: Artjoms Butjankovs met 22 punten.

Rebounds: Artjoms Butjankovs: 10

Assists: Leon Williams: 6

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren