Nieuws

Kevin Verhulst nieuwe assistent coach bij Donar

Laatst geupdate: woensdag 21 december 2022

De 38-jarige Kevin Verhulst (Aalst, België, 25-11-1984) is de nieuwe assistent coach van Donar. Hij heeft een overeenkomst gesloten voor de rest van dit seizoen met een optie voor volgend seizoen.

kevinverhulst.jpeg

Kevin heeft zijn carrière vormgegeven bij Okapi Aalst. Hij is begonnen als jeugdcoach en binnen de club opgeklommen tot assistent bij het eerste team. Hij heeft het afgelopen jaar een tweede divisieteam gecoacht en als leraar economie gewerkt, maar kiest nu voor een full-time betrekking in het basketbal.

Verhulst: ”Ik kijk alvast uit naar de samenwerking met de mensen van Donar. Blij terug op het niveau te kunnen coachen en de head coach bij te staan. Ik ben in contact gekomen met Donar door mijn agent. Hij wist mij te zeggen dat er in Groningen een opening was die bij mijn profiel paste. Zo heeft hij dan mijn cv doorgestuurd en ben ik in contact gekomen met Drago. Nadien ook paar keer gebeld met coach Stimac en vorige week ben ik ook langs geweest. Zo heb ik ook kunnen zien dat het er allemaal zeer professioneel aan toe gaat.”

Hij is geen onbekende van Donar:”Met coach Stimac had ik al contact in het verleden toen ik in Aalst werkte als ook met Hans Besselink voor de pre season schedule.”

Donar is bij monde van Drago Pasalic blij met de komst van Kevin Verhulst: ”We hebben de best passende oplossing gevonden voor de functie. Donar heeft met zijn komst de technische staf voor dit seizoen weer compleet”.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren