Nieuws

Stem op je favoriete speler voor het ALL*STAR Gala

Laatst geupdate: donderdag 10 augustus 2023

Bondscoach Toon van Helfteren bepaalt zelf met welk vijftal hij gaat starten, maar u kunt bepalen welke vijf spelers voor de DBL All*Stars gaan starten. Op alle spelers uit de Dutch Basketball League kan worden gestemd, maar de tien geselecteerde internationals zijn alvast uit de kieslijst verwijderd.

Er wordt gewerkt met posities, dus u dient twee guards, twee forwards en een center te kiezen. Vul vervolgens uw naam en mailadres in om uw stem geldig te maken. Bovendien maakt u dan kans op twee vrijkaarten voor het All*Star Gala. In de week na het sluiten van de stembussen – de laatste dag om te stemmen is dinsdag 9 februari – worden de winners bekend gemaakt.

Op zondag 28 februari 2016 vindt in Leiden het DBL All*Star Gala plaats. In de All*Star Game nemen de Orange Lions, onder leiding van Toon van Helfteren, het op tegen de beste, overige spelers uit de Dutch Basketball League.

Om te stemmen, ga naar http://www.basketballleague.nl/allstargala/vote

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren