Nieuws

Van der Valk Groningen – Hoogkerk nieuw onderkomen voor Europese tegenstanders van Donar

Donar en het Van der Valk Groningen – Hoogkerk hebben een overeenkomst gesloten voor het onderbrengen van de Europese tegenstanders. Het Van der Valk hotel bij P+R Hoogkerk is niet te missen wanneer u vanaf de richting Drachten naar de stad rijdt. Op deze plek aan de rand van Groningen zal Donar gedurende het seizoen 2022/2023 de tegenstanders in Europees verband onderbrengen.

vdvalk-ondertekenen-1-1024x683.jpg

Van der Valk Groningen – Hoogkerk is één van de meer dan honderd hotels die het familiebedrijf Van der Valk telt. In januari 2017 opende het hotel de deuren. Het hotel heeft 125 luxe hotelkamers, een restaurant, een brasserie en 11 multifunctionele zalen. Daarnaast goed te bereiken voor Europese tegenstanders die aankomen vanaf Schiphol en is het goed aan te reizen vanaf MartiniPlaza.

De samenwerking met Van der Valk Groningen – Hoogkerk past perfect binnen de missie van Donar: ‘Met topprestaties verbinden wij mensen’. Van der Valk Groningen – Hoogkerk is een gerenommeerd hotel met goede faciliteiten die gewend is sportteams te huisvesten.  

Renate van der Zijl, bestuurslid commerciële zaken over de samenwerking met van der Valk: We zien dit als een mooie samenwerking. Met deze samenwerking met Van der Valk Groningen – Hoogkerk zetten wij zowel Donar als Groningen op de Internationale kaart vanuit onze topprestatie gedachte.

Hayo Bijl, commercieel manager over de samenwerking met van der Valk: Een prachtige samenwerking met een hotel dat naadloos aansluit op Donar. Net als Donar is Van der Valk een hotel dat kwaliteit en topprestaties nastreeft.

Stijn Langebeek, general manager van der Valk over de samenwerking met Donar: Wij zijn blij met deze samenwerking waarin wij elkaar versterken. En waarbij we een bijdrage kunnen leveren aan Donar. Als Van der Valk Groningen-Hoogkerk dragen we het topbasketbal een warm hart toe.

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren