Nieuws

Zondagmiddag speciaal sfeervak Donar-fans in Zwolle

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

In tegenstelling tot afgelopen dinsdag zullen Donar-fans komende zondagmiddag zowel op de onderste ring als het balkon hun plek kunnen uitkiezen. Aan de korte zijde bij de spelersbank van Donar wordt het ‘sfeervak’ gecreëerd. Hier zijn in totaal 170 zitplaatsen beschikbaar (de blauwe stoeltjes) en direct achter dit vak zullen de trommelaars plaatsnemen op het staan-gedeelte. De gele plekken moeten beschikbaar blijven voor de thuis-supporters van Landstede Basketbal. Indien er Donar-fans in deze ‘gele’ vakken zitten, zullen ze uit de zaal worden verwijderd.

Ook het balkon aan diezelfde korte zijde (170 plekken) zal worden ingericht als Donar-vak. De entree naar dit vak is via de trap in de foyer. De zaal is zondagmiddag vanaf 12.30 uur geopend. Om een goede zitplaats in de zaal te kunnen kiezen, wordt aangeraden minimaal een uur van tevoren aanwezig te zijn, aangezien er geen stoelplacering is en bovendien geen zitplaatsgarantie. Om 14.00 uur is de tip-off van Landstede Basketbal-Donar, de derde in een finalereeks van maximaal zeven wedstrijden. De stand is na donderdagavond 2-0 in het voordeel van Donar.

We rekenen op de fans van beide ploegen dat zowel voor, tijdens als na de wedstrijd op een sportieve manier met elkaar wordt gezorgd voor een fantastische sfeer in deze finalewedstrijd. Laten we er met zijn allen zondagmiddag 22 mei in Zwolle een mooi basketbalfeest van maken!

Komende zondag speelt Donar in Zwolle de derde wedstrijd van de finalereeks in de jacht op het vijfde landskampioenschap in de clubhistorie. Het belooft een prachtige middag te worden, met minimaal 500 Donar-fans op de tribunes in het Theater van de Sport in Zwolle

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren