Nieuws

Donar biedt vrijwilligers het Europass vrijwilligerscertificaat!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Bij Donar zijn vele vrijwilligers actief voor begeleiding van het team en allerlei activiteiten rond en tijdens de wedstrijden. Ook zijn er vrijwilligers actief in een aantal commissies: entertainment, communicatie, marketing en activiteiten voor de Business Club.

Daarom verstrekt de club aan haar vrijwilligers een crew outfit, gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Donar en vier vrijkaarten per seizoen om iemand anders mee te nemen. Daarnaast worden er gezellige activiteiten georganiseerd zoals de kerstborrel of de onvergetelijke seizoen afsluiting.

Donar gaat ook voor een duurzame inzet van haar vrijwilligers en gaat daarom meer doen.

De club kan vrijwilligers al helpen om binnen onze sponsorleden op zoek te gaan naar een mogelijke stage- of werkplek en vanaf komend seizoen verstrekt Donar het Europass Vrijwilligerscertificaat.

Het certificaat geeft op een gestandaardiseerde manier een overzichtelijke en objectieve beschrijving van de ervaring die je als vrijwilliger hebt opgedaan bij Donar. Dit certificaat kan gebruikt worden tijdens een toelating tot een studie of bij een sollicitatiegesprek. Het certificaat is onafhankelijk en geldig in alle landen van de Europese Unie.

Donar is één van de eerste topsportclubs in Nederland die zorgt dat haar vrijwilligers een certificaat kunnen halen door hun inzet voor de club.

Meer informatie over Europass en het certificaat is te vinden op www.europass.nl

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren