Over Donar

Contact

Contact
Bezoekadres
Bekijk reisadvies

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB
Groningen

Businessclub

Stuur een bericht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen.

Wij zijn gevestigd in Martiniplaza

Wij zijn gevestigd in Martiniplaza

Kom je met de auto?

Martiniplaza is dankzij de ligging aan de ringweg rond de stad Groningen uitstekend bereikbaar met de auto. Borden langs de ringweg Groningen wijzen automobilisten rechtstreeks de weg. Martiniplaza is gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/ Drachten, Hoogezand/Duitsland) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle).
Bekijk jouw route op google maps

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van Martiniplaza vindt u een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van uw bezoek bij één van de parkeerautomaten met PIN of Credit Card.

Tarieven

Tarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree). Per uur: € 2,10 (betalen per minuut), Per etmaal: € 12,00.

Tarief A7 parking (snelwegzijde, voorbij hotel Mercure). Per uur: € 1,50 (betalen per minuut), Per etmaal: € 10,00.

Oplaadpunten elektrische auto's

Het parkeerdek van Martiniplaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot u de laadfaciliteit aan uw rechterzijde vindt). Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.

Gehandicaptenparkeerplaatsen

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.

Technische specificaties parkeergarage

Inrijhoogte dek: 2,90 meter
Inrijhoogte kelder: 1,90 meter

Kom je met het openbaar vervoer?

Martiniplaza ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station Groningen.
Bekijk de treininformatie
Bekijk de looproute op Google Maps
Martiniplaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 10. Vervolgens is het nog 4 minuten lopen.
Bekijk de businformatie
Bekijk de looproute op Google Maps

Veelgestelde vragen

 • Kan ik met mijn seizoenkaart ook naar wedstrijden tegen Belgische tegenstanders?

  Ja dat kan! Alle soorten seizoenkaarten geven recht op toegang tot alle wedstrijden in de BNXT League, dus ook de Elite Gold en de Play Offs tegen de Belgische tegenstanders.

 • Wij willen met een groep een wedstrijd bijwonen in Martiniplaza, is hiervoor een groepskorting mogelijk?

  Voor groepen vanaf 10 personen gelden de volgende tarieven: € 10,- voor volwassenen en € 5,50 voor de kinderen t/m 17 jaar. Om voor een groep tickets te bestellen verzoeken wij je contact met ons ManagementBureau op te nemen door een mail te sturen naar info@donar.nl of het contactformulier in te vullen: https://donar.nl/over-donar/contact

 • Hoe laat is de zaal geopend op wedstrijddagen?

  Op wedstrijddagen is de zaal een uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

 • Wat zijn de openingstijden van de fanshop?

  De fanshop is geopend op wedstrijddagen, een uur voor aanvang van de wedstrijd en een half uur na afloop van de wedstrijd.

 • Zijn er trainingen openbaar bij te wonen?

  Ja, bepaalde trainingen zijn bij te wonen voor publiek. Welke trainingen dit zijn is te vinden op: https://donar.nl/teams/trainingsschema

 • Ik zit in een rolstoel, heeft Donar hiervoor speciale plekken en kan iemand met mij mee ter begeleiding?

  Ja, wij hebben plekken voor rolstoelers en hun begeleiders. Meer informatie over hoe deze kaarten te bestellen zijn is te vinden onder: https://donarnl/tickets/rolstoelers-begeleiderskaart

 • Mijn team speelt binnenkort tegen Donar in Martiniplaza. Heeft Donar een Uit-vak en kan ik hiervoor tickets bestellen?

  Ja, dat is mogelijk. Om tickets te bestellen verzoeken wij je contact met ons ManagementBureau op te nemen door een mail te sturen naar info@donar.nl of het contactformulier op onze contactpagina in te vullen: https://donar.nl/over-donar/contact

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren