Nieuws

Nationale Play Offs 2023

Laatst geupdate: dinsdag 11 april 2023

Donar maakt een goede indruk in de cross-border fase van de BNXT League tot nu toe. Een goed moment om even naar het vervolg van de competitie te kijken.

whatsapp-image-2023-04-11-at-4.49.47-pm.jpeg

In de cross-border fase heeft Donar nog twee thuis- en twee uitwedstrijden te spelen. Eerst is daar de thuiswedstrijd tegen Spirou Charleroi, aanstaande zaterdag 15 april. Dan volgt woensdag 19 april een uitwedstrijd in Mechelen tegen de Kangoeroes, een team dat tot nu toe alles gewonnen heeft in de CB fase. Datzelfde Kangoeroes komt drie dagen later in Martiniplaza op bezoek, dus zaterdag 22 april. We sluiten de CB fase af op vrijdag 28 april in en tegen Filou Oostende.

De start van de Play Offs hangt af van de stand op de ranglijst. Wanneer Donar bij de onderste drie Nederlandse teams hoort, dan moeten ze direct aan de bak op woensdag 3, vrijdag 5 en eventueel zondag 7 mei (best-of-three).

Als Donar echter bij de top twee teams hoort, dan hebben de mannen even tijd om zich voor te bereiden op de halve finale van de nationale Play Offs op woensdag 10, vrijdag 12, zondag 14 en eventueel dinsdag 16 en donderdag 18 mei (best-of-five).

De nationale finale wordt gespeeld van 21 tot 29 mei (best-of-five). We zullen ons nu niet wagen aan bespiegelingen wat er nog allemaal kan gebeuren, maar dat het uitdagend, spannend en succesvol kan zijn hebben we vorig seizoen gezien!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren