Nieuws

Open dag 2015-2016

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

logo-donar.svg

Wie wil er nou niet een keer basketballen op het basketbalveld van Donar?! Zondag 27 september tijdens de Open Dag van Donar kan dat! Onder leiding van oud basketballer Harry Kuiper en zijn assistent Martin Vennema mogen alle kinderen meedoen! Neem je (binnen)sport schoenen mee en kom van 13.00 uur – 14.00 uur meedoen aan de clinic op het veld!

WELKE ACTIVITEITEN ZIJN ER ONDER ANDERE TIJDENS DE OPEN DAG?

Net als vorig seizoen wordt er ook dit jaar een forum gehouden tijdens de Open Dag. Het forum is van 13.15 uur – 14.00 uur. De deelnemers aan het forum zijn: Gert Kiel (voorzitter), Martin de Vries (technische zaken), Erik Braal (Coach), Ross Bekkering (aanvoerder) en Bert Nienhuis (SV Donar voorzitter)

Na het forum zal om 14.00 uur de spelerspresentatie zijn van de selectie voor het seizoen 2015/2016. Tijdens de spelerspresentatie zullen de spelers op spectaculaire wijze worden voorgesteld, waarna ze handtekeningen uit zullen delen.

Altijd al mee willen doen met de dansen van onze eigen Cheerleaders? Pak dan tijdens de Open Dag jouw kans tijdens de dans clinic van de Cheerleaders van Donar. Om 15:00 uur geven zij in de zijfoyer van MartiniPlaza de clinic. Iedereen mag mee doen!

Na de spelerspresentatie zal er om 16.00 uur worden geoefend Basketball Braunschweig deze wedstrijd is net als de Open Dag vrij toegankelijk.

De Supportersvereniging Donar organiseert net als vorig jaar een quiz. De vragen zijn weer bedacht door leden van de supportersvereniging en sommige vragen zijn voor echte speurneuzen.

Daarnaast heeft de supportersvereniging de leden- en merchandiserstand weer staan en kunnen supporters voor vele vragen bij ons terecht. Het is op de open dag mogelijk om je aan te melden als lid van de supportersvereniging.

Het DonarMuseum verzamelt en digitaliseert sinds 2009 alles wat met Donar te maken heeft.
Wedstrijden met uitslag, spelersinformatie, honderden foto's, video's, krantenartikelen en nog veel meer is op onze website terug te vinden.

Eens per seizoen hebben we een expositie van dit materiaal. Eind januari 2016 bestaat Donar basketbal 65 jaar en willen we extragroot uitpakken!
Heeft u nog materiaal voor ons? Neem dan contact met ons op. Hoe groot of klein het ook is, alles is voor ons van waarde.

13.00 uur zaal open

13.00 uur Basketbalclinic op het veld

13.15 uur Forum in TopSport Lounge

14.00 uur Spelerspresentatie

15.00 uur Cheerleader clinic in de zijfoyer van MartiniPlaza

16.00 uur Donar – Basketball Braunschweig

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren