Nieuws

Vacature scout

Help jij de coaches & spelers, journalisten en de fans door ze te voorzien van de juiste statistieken?

Donar heeft een groep enthousiaste en gedreven scouts die de statistieken bij elke wedstrijd bijhouden. Als aanvulling op dit team zijn wij op zoek naar een nieuwe scout (m/v).

Als scout van Donar houd je gedurende alle thuiswedstrijden alles bij wat er gebeurt op het veld. Je doet dit samen met een collegascout. De statistieken maak je in eerste instantie voor de coach, zodat hij de wedstrijd kan analyseren. Daarnaast worden de statistieken ook dankbaar gebruikt door bijvoorbeeld de pers en kunnen fans de livestats zien.

Een belangrijke eigenschap van een scout is dat je kennis hebt van het basketbalspelletje. Je moet je gedurende een wedstrijd goed kunnen focussen op het maken van statistieken en je niet laten afleiden door gebeurtenissen buiten het veld. Je werkt met een speciaal computerprogramma, dus enige kennis van computers is een vereiste.
De belangrijkste eisen die wij stellen aan jou als scout:
– flexibel inzetbaar
– uitgebreide kennis hebben van basketbal
– computer kennis
– collegialiteit
– geconcentreerd kunnen werken
– ongeveer de helft van de wedstrijden beschikbaar zijn

Wat bieden wij jou:
– Je wordt onderdeel van de Donar community
– Toegang tot de thuiswedstrijden
– Donar “werk” kleding

Heb je interesse voor deze vacature? Stuur dan jouw gegevens en motivatie naar k.knollema@donar.nl

 

 

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren