Nieuws

“Vliegende start van het seizoen”

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Een bericht van het bestuur namens onze voorzitter Jannes Stokroos. Over een vliegende start, trots, dankbaarheid en iets moois in de nabije toekomst. Lees snel verder!

En dat moet u letterlijk nemen. Na een korte maar gedegen voorbereiding hebben we Europees al heel wat vlieg- en speelminuten gemaakt. Met prachtige resultaten waar we als club enorm trots op kunnen zijn. We hebben ons dan wel net niet weten te kwalificeren voor de Champions League, maar gelukkig gaan we wel door met prachtige tegenstanders in de groepsfase van de FIBA Europe Cup.

De DBL-competitie begint donderdag 5 oktober met de strijd om de Supercup. We ontmoeten tegenstander Landstede Zwolle in ons eigen MartiniPlaza en daar bent u natuurlijk weer bij. Zaterdag mogen we naar Leiden om ons te meten met één van de andere titelkandidaten, kortom een enorm druk programma dat een zware wissel trekt op het team. Maar natuurlijk ook op de rest van de organisatie. Gelukkig staat ook die als een huis.

Dat vinden wij zo gewoon dat we ons te weinig beseffen hoe bijzonder dat eigenlijk is. Bij onze ‘thuiswedstrijd’ in Leeuwarden keken het bestuur van Aris en de medewerkers van het Kalverdijkje hun ogen uit naar de inzet en de professionaliteit van onze vrijwilligers die de hal speelklaar maakten en de organisatie rond de wedstrijd vlekkeloos deden verlopen. Daarbij natuurlijk geholpen door het managementbureau, de mensen van de SV Donar en niet te vergeten het sfeerteam. Samen met u zorgden ze er voor dat ons team maximaal werd ondersteund bij deze aparte thuiswedstrijd. Ook wat dat betreft een top avond waarvoor ik iedereen nogmaals enorm voor wil bedanken! #together is bij ons niet zomaar een woord, maar het heeft echt inhoud. Ik stel voor om onze crew donderdag een staande ovatie te geven!

Ook bestuurlijk maken we een vliegende start. In de media heeft u kunnen lezen dat we met MartiniPlaza en de gemeente goed in gesprek zijn over het realiseren van een topsporthal en trainingsfaciliteiten die passen bij onze ambities en prestaties. Daarnaast komen we binnenkort met nieuws over een aantal samenwerkingsovereenkomsten waar één dezer dagen de handtekeningen onder gezet gaan worden waardoor de stevige basis onder ons Donar verder wordt versterkt en verbreed. #together we win!

Jannes Stokroos
Voorzitter Donar

 

PS. Heeft u nog geen kaarten voor de SuperCup wedstrijd van donderdag 5 oktober 2017? Bestellen kan nog via ons online reserveringssysteem.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren