Tickets

Rolstoelers/ Begeleiderskaart

Voor mensen in een rolstoel is een aantal plaatsen vrijgehouden in de speelhal. Dit betreft (een deel van) de eerste rij van vak NB, dus achter één van de baskets. Deze plaatsen zijn niet via de website te reserveren. Wilt u als rolstoeler een thuiswedstrijd bezoeken, neem dan contact op met het Managementbureau van Donar via info@donar.nl of bel 050-7210954.

De kaarten liggen dan op de wedstrijddag voor u klaar, zodat u ze kunt betalen en afhalen bij de infobalie bij de hoofdingang. Per rolstoel stelt Donar gratis een toegangskaart ter beschikking voor een begeleider.

Voor de begeleiders van mensen die vanwege een beperking in een woongroep wonen (dus niet thuis onder begeleiding, en ook niet in een rolstoel) is een beperkt aantal kaarten tegen gereduceerd tarief beschikbaar. Deze begeleiders kunnen tegen het geldende jeugdtarief een toegangskaart aanschaffen.

Deze plekken bevinden zich in vak NB. Ook deze kaarten kunt u aanvragen via het Managementbureau van Donar via info@donar.nl of bel 050-7210954. De kaarten liggen dan op de wedstrijddag voor u klaar, zodat u ze kunt betalen en afhalen bij de kassa. U moet kunnen aantonen dat de betreffende persoon in een woongroep woont.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren