Voor Fans

Cheerleaders, DJ, Sfeerteam

Donar is meer dan alleen maar basketbal! Een middag/avond Donar is entertainment, dit komt door de aanwezigheid van cheerleaders, DJ’s, het sfeerteam en de Mascotte Thunder.

CHEERLEADERS

Het Legacy Dance Team is het vaste dansteam dat danst bij alle thuiswedstrijden van basketbalclub Donar uit Groningen. In Martiniplaza dansen deze girls tijdens alle time outs en pauzes van de basketbalwedstrijden. Dit team is het showteam van dansschool The Legacy uit Delfzijl.

Dit team is niet alleen aanwezig bij alle thuiswedstrijden in Martiniplaza, maar is ook te boeken voor dansoptredens, fotoshoots, commercials en modeshows. Daarnaast zijn de meiden ook in te zetten als Freestyle danseressen tijdens feesten en evenementen. 

Wilt u het Legacy Dance Team boeken voor uw evenement? Stuur dan een mailtje naar info@dansschoolthelegacy.nl of zoek ons op op Facebook of Instagram.

REPORTAGE OOG TV OVER IRIS, DE CHEERLEADER CAPTAIN VAN DONAR

Danceteam The Legacy

Danceteam The Legacy
Danceteam The Legacy
Danceteam The Legacy
Danceteam The Legacy
Danceteam The Legacy
Danceteam The Legacy
Danceteam The Legacy
Danceteam The Legacy

SFEERTEAM

SV Donar verzorgt bij iedere wedstrijd een sfeerteam wat met luide trommels het team ondersteunt tijdens de wedstrijd. Ze zorgen voor sfeer en zwepen het publiek op!

DJ's

De DJ’s van Donar maken er elke wedstrijd een waar feest van. Ze ondersteunen de aanvallen van de thuisploeg en weten het publiek op de banken te krijgen met de welbekende Donar tunes.

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren