Voor Fans

SV Donar

De officiële Supportersvereniging van Donar in 1997 opgericht om de belangen van alle fans te behartigen, daarnaast activiteiten te organiseren voor de leden en bovendien de basketbalsport te promoten binnen en rond de club. Bijna een kwart eeuw later zijn deze drie kerntaken nog altijd de hoofdmoot van SV Donar, een vereniging met een kleine 400 leden.

Om te beginnen heeft SV Donar regulier overleg met de directie van de club en het managementbureau. De SV één van de partijen die actief meedenken over de nieuwe meerjarenvisie van de club. Daarnaast is de vereniging in gesprek met MartiniPlaza over de toekomst van de thuishal van Donar en de ruimte voor supporters daarin.

ACTIVITEITEN

Op jaarbasis organiseert SV Donar minimaal drie extra evenementen voor de leden van de vereniging. Eén van activiteiten is normaal gesproken samen met de spelers en coaches. Ook wordt doorgaans een bezoek gebracht aan het buitenland en is er daarnaast altijd een barbecue. Verder worden er borrels gehouden en participeert SV Donar in forumavonden van de club. Ook is de supportersclub verantwoordelijk voor de verkoop van tickets voor uitwedstrijden in de play-offs en (bij voldoende belangstelling) voor georganiseerd vervoer naar uitduels.

PROMOTIE

Donar heeft binnen Nederland een toonaangevende rol als grootste zaalsportprofclub. SV Donar is de grootste ‘indoor’ supportersvereniging van het land. De fans van Donar hebben een reputatie van massaal meereizend, luid, enthousiast en positief publiek. Die status geeft ook verplichtingen. In Europa heeft Donar de afgelopen tien jaar een uitstekend ‘track record’ opgebouwd als constante factor met stijgende bezoekersaantallen in MartiniPlaza. Ook hierin heeft SV Donar een bepalende rol gespeeld. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van de trommelaars bij de thuiswedstrijden in Groningen.

TOEKOMST

SV Donar wil de komende jaren verder groeien en zoveel mogelijk fans aan zich binden. Lid worden van de vereniging kan al voor €15 per volwassene en maximaal €30 per gezin of huishouden. De komende jaren zullen wij ons blijven inzetten voor een sfeervolle supportersruimte, een eigen tribune voor fanatieke fans en de laagdrempeligheid van het bezoeken van Donar. Lid worden is eenvoudig via svdonar.nl

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren