Home

ZZP Jump & Dunk

YOU HAVE TO JUMP TO MAKE A MOVE!

Het Donar ZZP-programma biedt niet alleen een mooi zakelijk netwerk, maar helpt je ook verder met de ontwikkeling van je onderneming en je persoonlijke ontwikkeling en naar nieuwe opdrachten. Hiervoor hebben we een gevarieerde aanbod aan workshops/kennissessies en toegang tot een online academie en een opdrachtenplatform voor ZZP-ers/freelancers.

HOE ZIET HET LIDMAATSCHAP ER UIT:

1 stoel per ZZP-er
Kosten: € 1.125,00 per seizoen excl. BTW
Contractperiode: 1 seizoen (1-7 tot 30-6) met automatische verlenging mits niet 3 mnd voortijds opgezegd (voor 1-4).
Start ZZP-Lidmaatschap: seizoen 2022-2023

INHOUD/EXTRA’S SPECIAAL VOOR ZZP-ERS:

  • 5 kennissessies per seizoen, speciale kennis/thema’s voor ZZP (Waardepropositie, Identiteitsmarketing, sales/acquisitietraining, social media training, verzekeringen/administratie/subsidies)
    Kennissessie is altijd combinatie van kennis en fun, het liefst voorafgaand aan een wedstrijd.

  • 2 keer per seizoen is er voorafgaand aan de kennissessie een Samenwerkdag. Op deze dag bieden we de ZZP-ers de gelegenheid te werken in onze businessruimte. Dit geeft tevens de mogelijkheid tussendoor met elkaar te sparren over diverse zaken.

  • Toegang met korting tot een online academie voor ZZP-ers (partnership met Ik Onderneem Het uit Groningen).

  • Toegang tot opdrachtenplatform voor het scoren van nieuwe opdrachten. Toegang tot ruim 4700 bedrijven, mogelijke opdrachtgevers.

  • Toegang tot reguliere businessclub-activiteiten.

  • 2 keer per seizoen mag je 2 extra stoelen afnemen om een zakenrelatie mee te nemen.

Meer info of aanmelden? Vul het contactformulier in!

ZZP Event 22 April 2023

We organiseren op zaterdag 22 april een zzp event voorafgaand aan de thuiswedstrijd in Martiniplaza tegen Mechelen uit België! Samen met Younited® en Ikonderneemhet geven we zzp’ers de kans om elkaar te ontmoeten, de kennissessie ‘krijg de klanten die jij verdient’ te volgen en grote stappen te zetten in de ontwikkeling van je bedrijf. Deze kennissessie is gratis toegankelijk voor alle zzp’ers.

Lees Meer!

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren