Nieuws

Afscheid van Hans Besselink als Teammanager

Laatst geupdate: zaterdag 29 juni 2024

Na meer dan 15 seizoenen neemt Hans Besselink afscheid als teammanager. Hans begon zijn reis bij Donar als vrijwilliger en werd eind 2007 gevraagd om de rol van teammanager op zich te nemen. Tussen 2009 en 2012 vervulde hij deze taak samen met Rob van Westrienen; vanaf 2012 deed hij het alleen.

Hans was een ware duizendpoot en spin in het web. Hij stond altijd klaar voor “zijn jongens” en zorgde voor alle spelers die hij in die jaren ontmoette. Hij liet niets aan het toeval over; zijn motto “check, check en dubbelcheck” paste perfect bij hem. Hierdoor konden de spelers altijd rekenen op een goed georganiseerde omgeving.

Een ander kenmerk van Hans is zijn unieke gevoel voor humor. Hij heeft een schijnbaar oneindig arsenaal aan grappen, die hij graag deelde met zowel Nederlandse als buitenlandse spelers. Vooral nieuwe spelers moesten vaak wennen aan zijn humor, wat leidde tot hilarische situaties.

Na jaren van inzet en mede als gevolg van diverse lichamelijke klachten, heeft Hans besloten om te stoppen als teammanager. Donar is Hans zeer dankbaar voor zijn toewijding en de manier waarop hij altijd voor zijn spelers heeft gezorgd.

Hans, bedankt voor alles wat je voor Donar hebt gedaan. We wensen je het allerbeste voor de toekomst.

Voor het afscheid van Hans maakte DonarTV een kwartier durende special, waarin Hans de mooiste anekdotes uit zijn carrière bij Donar de revue laat passeren.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren