Nieuws

Dakota Quinn blijft bij Donar

Goed nieuws voor alle basketbalfans in Groningen en omgeving: de populaire Amerikaanse center Dakota Quinn heeft zijn contract verlengd en blijft nog een seizoen bij Donar. Dit betekent dat hij ook het komende basketbalseizoen te zien zal zijn in het blauw-witte Donar-tricot.

dsc07831.jpg

Quinn (28 jaar) was vorig seizoen een van de publiekslievelingen bij Donar. Zijn doorzettingsvermogen en inzet maakten indruk op de Groninger aanhang. De 2.08 meter lange power forward/center zorgde met zijn spectaculaire dunks en blockshots regelmatig voor uitzinnige fans. Met een gemiddelde van 9.2 punten, 6.2 rebounds en 1.1 blockshots per wedstrijd, was hij een belangrijke steunpilaar in het team van coach Andrej Štimac.

Dakota is blij dat hij ook dit jaar weer in de Martiniplaza zal spelen: "Ik ben ongelooflijk blij en trots dat ik terugkeer naar Donar en de stad Groningen! Het is een eer om nog een jaar het Donar blauw te mogen dragen en voor zo’n geweldige organisatie en fanbase te mogen spelen. Ik kan niet wachten om de energie van Martiniplaza weer te gebruiken in mijn spel en te vechten voor het kampioenschap in de BNXT League en ENBL!"

Coach Štimac deelt deze vreugde: "Ik ben blij dat hij terug is. Ik denk dat onze reis samen nog niet voorbij is. Ik kijk ernaar uit om hem te zien en verwelkom hem terug. Hij kent de club en hoort bij de club. Hij kan het team helpen om beter te presteren en naar een hoger niveau te gaan."

Met de verlenging van Dakota Quinn zijn er nu zeven spelers gecontracteerd voor het komende basketbalseizoen. De komende weken zullen meer namen aan de selectie worden toegevoegd.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren