Nieuws

Donar spelers gaan strijd aan met G-team BV Groningen

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Eind november 2018 werden de internationals van Donar uitgedaagd door de G-basketballers van Basketbal Vereniging Groningen. In het kader van #PlayUnified werden Arvin Slagter, Shane Hammink en Rienk Mast uitgedaagd voor een ‘wedstrijd 3X3 basketbal’. Uiteraard werd deze uitdaging aangenomen door de spelers van Donar.

De wedstrijd tussen de internationals van Donar en de G-basketballers van BVG wordt gespeeld op maandag 28 januari 2019 om 17:30 uur in MartiniPlaza en is vrij toegankelijk voor publiek.

Play Unified is een ambitieus en eenvoudig idee van ‘Special Olympics Nederland’. Play Unified brengt sporters met en zonder verstandelijke beperking met elkaar in contact om tot een meer inclusieve sportwereld te komen. Waarbij de kracht en impact van sport wordt gebruikt om sporters zonder en met een verstandelijke beperking écht met elkaar te verbinden. Onder de hashtag #PlayUnified dagen sporters met een verstandelijke beperking topsporters uit voor een onderlinge wedstrijd.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren