Nieuws

E-mail bevestiging aan alle 1427 seizoenkaarthouders!

Laatst geupdate: donderdag 10 augustus 2023

  • Let op, in deze emailbevestiging vindt u de kaarten die geboekt zijn op uw unieke klantnummer. Voor gezinsleden met een apart klantnummer ontvangen zij een aparte emailbevestiging (mogelijk op een ander emailadres).

  • Bij incasso in 1 termijn wordt het bedrag rond 1 juli a.s. van uw rekening afgeschreven. Bij incasso in 2 termijnen wordt de helft van het bedrag rond 1 juli afgeschreven, de andere helft rond 1 augustus.

  • Helaas hebben we niet alle verzoeken tot plaatswijziging van huidige seizoenkaarthouders en plaatsing in het voorkeursvak bij nieuwe seizoenkaarthouders kunnen honoreren. We zijn als club blij met de grote belangstelling voor seizoenkaarten. Dit betekent echter wel dat er niet voor iedereen plaats is in de middelste vakken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

  • In deze bevestiging vindt u geen informatie over de Europese passe-partout, ongeacht of u deze wel of niet heeft besteld. Op een later moment, als er duidelijkheid is over de deelname aan een Europees tourmooi, wordt u hierover geïnformeerd.

  • Half september ontvangt u van ons bericht over de wijze waarop de seizoenkaarten worden verstrekt.

Vandaag (maandag 13 juni 2016) is omstreeks 12.00 uur per email een bevestiging gestuurd aan alle 1427 (!)  Donar-fans die een seizoenkaart hebben besteld voor het seizoen 2016-2017. In de verstuurde email vindt u alle informatie over de toewijzing van uw stoel, de wijze van betaling en wijze van verstrekking van de seizoenkaarten. Mocht u geen mail hebben ontvangen laat ons dit dan weten via seizoenkaarten@donar.nl

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren