Nieuws

Exception wordt ICT-partner van Donar

Laatst geupdate: maandag 27 november 2023

Donar heeft vanaf 1 november een partnerovereenkomst met ICT-bedrijf Exception. Het Groningse bedrijf zal de komende seizoenen de digitale strategie van Donar versterken. De technische ondersteuning van Exception vindt weliswaar plaats achter de schermen, maar de ICT-oplossingen vormen een wezenlijke bijdrage aan de prestaties van Donar op het veld.

don09442.jpg

Een mooie reden om Exception ook óp de schermen te tonen en wel op de LED-borden aan de zijde van de businesstribune. Om het hoge niveau van deze partner nog beter in beeld te brengen zal de naam van deze shirtsponsor ook op de rugzijde van de tenues van de hoogvliegers van Donar prijken.

“We zijn enthousiast om samen te werken met een sportorganisatie die net zo gepassioneerd en toegewijd is aan het behalen van resultaten als wij,” zegt Marc Groote, Managing Partner bij Exception.

"Ik ben trots om aan te kondigen dat Donar een strategische samenwerking is aangegaan met Exception om onze technologische mogelijkheden te versterken. Samen streven we naar innovatieve oplossingen en blijven we vooroplopen in deze snel veranderende digitale wereld," zegt Daan Löwik, Commercieel manager bij Donar.

Voor Exception is de nieuwe samenwerking een geweldige mogelijkheid om hun missie, het aanbieden van innovatieve en betrouwbare ICT-diensten, uit te breiden naar de dynamische wereld van het professionele Groningse basketbal. Donar is overtuigd dat met Exception aan haar zijde de operationele efficiëntie zal verbeteren en de fans een nog betere ervaring zullen beleven. Topsport gedijt bij synergie.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren