Nieuws

Informatie kaartverkoop oefenwedstrijd Leek 19 september Donar VS. Eisbären Bremerhaven

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

logo_donar.svg

Kaartverkoop voor deze wedstrijd in Leek is ondertussen gestart. In de voorverkoop zijn de kaarten € 7,50 per stuk en voor kinderen € 5,00 per toegangskaart. Deze kaarten kunnen gekocht worden bij Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis (Industriepark 8, naast de Jumbo in Leek). Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis Leek is ook op zondag geopend van 13:00 tot 18:00 (gesloten op maandag)! Daarnaast maken alle bezoekers die een toegangskaart hebben gekocht in de voorverkoop bij Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis Leek ook nog eens kans op een iPad mini. De iPad mini wordt aangeboden door Mitra Leek en DeAannemers.

Naast de voorverkoop via Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis Leek zijn ook online tickets voor deze wedstrijd te koop. Bezoekers die een ticket online maken geen kans op de iPad mini. Middels de volgende kun je online een toegangskaart voor deze topwedstrijd bemachtigen. Klik hier voor online kaartverkoop.

Op zaterdag 19 september om 19:30 uur speelt Donar de eerste oefenwedstrijd (in de regio). In Sportcentrum Leek nemen we het op tegen Eisbären Bremerhaven die uitkomt in de Duitse Bundesliga. De wedstrijdzaal is vanaf 18:30 uur geopend.

Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis van ondernemer/eigenaar Jeroen Nienhuis is gevestigd aan Industriepark 8 in Leek en bezit de exclusieve voorverkoop van de entreekaarten voor dit top oefenduel. De enthousiaste ondernemer/eigenaar, met een groot hart voor basketbal, heeft de slijterij vorig jaar oktober overgenomen en inmiddels omgebouwd tot een prachtig ingerichte en functionele drankenspeciaalzaak . Niet alleen het interieur, ook het assortiment is volledig vernieuwd en daarmee bij uitstek hét adres voor een mooi cadeau of lekkere fles. Niet alleen voor al uw dranken, ook voor (relatie)geschenken, proeverijen, partyservice en nog heel veel meer is dit het juiste adres. Zie ook www.MitraLeek.nl @MitraLeek

Josse Zwols is eigenaar van het bedrijf DeAannemers. Josse Zwols is eveneens een fervent basketballiefhebber. Het bedrijft richt zich op bouwen van websites en bouwt aan de techniek achter websites en webapplicaties. Dit onder meer in PHP, My SQL, Javascript en JQuery. DeAannemers is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 19 in Groningen. Telefoon 050-7200004, website www.deaannemers.nl en e-mail info@deaannemers.nl.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren