Nieuws

Mark Roorda ook komend seizoen bij Donar

De 19-jarige power forward Mark Roorda heeft zijn overeenkomst met Donar met één seizoen verlengd. Mark, die zijn rol bij het eerste team van Donar combineert met het spelen bij het DTL team, kwam zeker in de laatste fase van de competitie weinig aan spelen toe omdat Donar ruim in de spelers zat. Daarvóór kon hij diverse malen zijn talenten laten zien aan het publiek.

Mark Roorda licht zijn keuze als volgt toe:”Donar is een fantastische plek om te ontwikkelen en te leren als jonge speler. Afgelopen seizoen heb ik dit al veel kunnen doen, maar de drive om door te ontwikkelen blijft altijd. Ook komend jaar hoop ik hier veel te leren en ervaring op te doen, en het team te helpen op alle mogelijke manieren.”

Drago Pasalic meldt:”Dit is een logische stap in Marks carrière. Hij kan zich hiermee verder ontwikkelen bij het mannenteam in combinatie met het DTL team. Ik denk dat dit voor beide kanten een goede keus is.”

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren