Nieuws

Point guard Jordan Callahan tekent bij Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De 27 jarige Amerikaan Jordan Callahan speelt het komende seizoen bij Donar.

Hij begon zijn carrière bij Tulane in de NCAA en speelde daar vier seizoenen. Daarna speelde hij in verschillende landen waaronder Rusland, Polen, Duitsland en bij Antwerp Giants in België.

Het afgelopen seizoen was hij actief bij Balkan Botevgrad in Bulgarije. Daar haalde hij met zijn team de finale van de Play-Offs en had hij prima statistieken.

Jordan Callahan is een zeer ervaren speler die ook in de Basketball Champions League heeft gespeeld. Hij is een snelle en wendbare speler en bovendien een goede spelmaker. Daarnaast een uitstekende schutter en een energieke verdediger.

Met de komst van Jordan Callahan bestaat de selectie voor het nieuwe seizoen van Donar nu uit tien spelers: Jason Dourisseau, Jordan Callahan, Arvin Slagter, Sean Cunningham, Drago Pasalic, Thomas Koenis, Tim Hoeve, Rienk Mast, Jobi Wall en Shane Hammink.

Jordan Callahan: 1.84 meter, 83 kilo

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren