Nieuws

Stargo Basketball Camp 2018

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Na het grote succes van de eerste editie van het Stargo Basketball Camp, komt Stargo Basketball Camp terug voor een tweede editie!
Dit jaar zal het camp plaatsvinden op 23 t/m 27 juli in sportcomplex de Hullen te Roden.   

Eredivisie spelers, Drago Pasalic (Donar Groningen) Stefan Mladenovic en Jeroen van der List (beiden Aris Leeuwarden) willen net als vorig jaar deelnemers bijbrengen wat het inhoudt om als fulltime basketball prof te leven en hierbij gecoacht te worden door professionele basketballers en top coaches.

Naast het leren van nieuwe basketball skills zal er ook de nadruk worden gelegd op de normen en waarden die noodzakelijk zijn om succes te hebben op het basketballveld en in het dagelijkse leven. Zij verzorgen gezond eten op het camp, want een goede maaltijd zorgt voor een sterke basis voor de trainingen. Daarnaast is het ook genieten en plezier beleven tijdens deze week!

Het camp duurt van maandagmorgen tot vrijdagmiddag waarbij de deelnemers/deelneemsters in het sportcomplex van Roden slapen en eten (3x per dag). Hiernaast ontvangen de deelnemers/deelneemsters de volgende spullen op het camp zelf:

·         Een Stargo training tenue (deze wordt elke dag gewassen op het camp)
·         Een Stargo Basketball Camp shirt
·         Een bidon
·         Een Stargo basketball
·         Een Stargo Basketball Camp foto
·         Een Stargo Basketball Camp diploma
·         Foto’s van het camp via de website

Hieronder kun je de sfeer proeven van onze eerste editie via de aftermovie. Ben je net zo enthousiast en wil je deelnemen? Wees er dan wel snel bij want het maximale aantal deelnemers/deelneemsters ligt op 100. Het afgelopen jaar was het camp vol! De kosten voor het camp bedragen €295 per persoon. Het is ook mogelijk om via Stichting Leergeld een aanvraag tot financiering te doen. Aanmelden kan via: 
http://stargo-basketball.nl/aanmelden/

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren