Nieuws

Team compleet met komst Vernon Taylor

aankondigingvernontaylor.jpg

Donar en combo guard Vernon Taylor hebben een overeenkomst gesloten voor komend seizoen. Daarmee is het team van Donar 2022-2023 compleet.

Vernon is zeker geen onbekende. De zeer ervaren guard (Charleston, SC, 15-02-1987) kreeg zijn opleiding bij Spartanburg Methodist University en begon zijn professionele carrière bij Riento in Finland. Na een aantal clubs (waaronder Belgische) viel hij in bij New Heroes Den Bosch, waar hij de aandacht trok van de Donar-bestuurders. Mede daardoor kwam hij na een seizoen Keravnos eveneens als invaller naar Groningen in het eerste “corona-seizoen” 2019-2020. In Groningen ontpopte hij zich als publieksspeler bij uitstek. Vernon was enorm populair bij de Groningse fans en kreeg zelfs z’n eigen energy-drink naar zich genoemd, omdat hij als speler altijd veel energie in z’n spel legde. Nadat het seizoen werd afgebroken vond Vernon een nieuwe club in Zwitserland, Union Neuchatel. Afgelopen jaar kon hij zich verbeteren naar SAM Massagno. Hij werd gekozen tot MVP van de Zwitserse competitie.

Nu is Vernon Taylor terug op het oude nest: “Ik kijk er zeker naar uit om terug te komen bij Donar. Ik kwam destijds toen het seizoen al was begonnen en we vonden net ons ritme en chemie. Helaas moesten we in maart naar huis vanwege covid. Nu ik een nieuwe start kan maken, heb ik heel, heel veel zin om vanaf het begin te beginnen en te helpen om dat kampioenschaps-DNA dat Donar altijd had terug te brengen. Ik heb opnieuw getekend omdat ik ergens wilde spelen waar ik geliefd was en waar ik me thuis voel en die VT ENERGY kan meebrengen!!!! Ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien en ik bedank Donar voor deze kans!!!🤞🏿❤️”

“We kozen voor Vernon omdat hij in het profiel past dat we zochten. Hij is een buitengewone combo guard met een winnend DNA gedurende zijn carrière en met een MVP titel op zak. Hij is echt het laatste puzzelstukje. Hij past precies bij het team dat we hebben.”, aldus coach Matthew Otten.

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren