Nieuws

Tim Hoeve terug op het oude nest

Laatst geupdate: vrijdag 21 juni 2024

Donar heeft met Tim Hoeve de tweede nieuwe contractspeler binnen voor het seizoen 2024-25. De 26-jarige guard speelde het afgelopen seizoen bij de Landstede Hammers in Zwolle en tekent een contract voor één seizoen in Groningen.

afbeelding-van-whatsapp-op-2024-06-21-om-18.06.25_65750ffb.jpg

Nadat Tim in de jeugdopleiding van Donar had laten zien wat hij in huis had, stroomde de geboren en getogen Groninger in 2016 door naar het eerste team. Hier speelde hij drie seizoenen, voordat hij in 2019 de overstap maakte naar Aris Leeuwarden. In de 4 seizoenen dat Tim in Leeuwarden speelde liet hij zien dat hij niet alleen kan schieten en passen, maar ook teamspel hoog in het vaandel heeft staan. Dit leverde hem vorige zomer een transfer op naar Landstede Hammers in Zwolle. Met de Zwollenaren speelde hij afgelopen seizoen niet alleen in de BNXT League, maar hij mocht zijn kunsten ook vertonen in de ENBL, de Europese competitie waar hij dit seizoen ook met Donar in zal spelen.

Afgelopen seizoen speelde Tim voor 28 wedstrijden voor Landstede Hammers, waarin hij gemiddeld 6 punten scoorde, 2 rebounds pakte en 4 assists gaf.

Drago Pasalic is blij met de komst van Tim: “We zijn blij dat we Tim weer thuis in Groningen mogen verwelkomen. In de afgelopen jaren heeft hij grote stappen gezet in zijn carrière en we hopen dat we bij Donar kunnen bijdragen aan zijn groei!”

Tim Hoeve: “Ik ben blij met m’n terugkeer noar stad. Ik verheug mij op een uitverkocht Martiniplaza en natuurlijk ga ik mijn best doen om het landskampioenschap terug te brengen naar Groningen!”

Welkom terug Tim!

Foto: @Atomickvision

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren