Nieuws

Willem Brandwijk blijft bij Donar

Laatst geupdate: maandag 15 augustus 2022

Donar en Willem Brandwijk hebben een nieuwe overeenkomst gesloten voor twee seizoenen. De power forward, die volgende maand 27 jaar wordt, is de afgelopen twee jaar een vaste waarde geworden in het team. 

Met zijn “hard werken en niet zeuren” mentaliteit is hij niet alleen geliefd geworden bij coaches en teamgenoten, maar ook bij de Donar-fans. Ook zijn vaak spectaculaire acties dragen daaraan bij.

Technisch directeur Drago Pasalic: “We zijn erg blij dat we met Willem verder kunnen werken. Hij heeft de afgelopen twee jaar zeer professioneel gespeeld en heeft een geweldige werkethiek. 

Ik ben ervan overtuigd dat Willem ons zal helpen onze doelen te bereiken en dat Donar hem kan helpen het beste uit zichzelf te halen.”

Willem Brandwijk:”Donar is een fantastische club en naar mijn mening de meest professionele organisatie van Nederland. Het is een genot om hier te kunnen spelen. Ik heb vertrouwen in het bestuur en heb hoge verwachtingen wat betreft de ontwikkelingen komend seizoen. Ik heb bij Donar ‘unfinished business’. Ik denk dat ik vorig seizoen heb kunnen laten zien wat ik kan, nu is het de tijd om de volgende stap te zetten.”

Naast Leon Williams (doorlopend contract) is Willem Brandwijk daarmee de tweede speler die ook volgend seizoen in het Donar tenue te zien zal zijn.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren