ZZP Jump & Dunk

ZZP Event Donar 22 April 2023

Ben jij zzp’er en op zoek naar nieuwe klanten en een inspirerend netwerk? Dan ben je bij Donar aan het goede adres! Groeien, kennismaken en verbinden. Dát kan bij het netwerk van basketbalclub Donar.

Donar, al jaren actief in de top van het basketbal in Martiniplaza in Groningen met een uitgebreide businessclub inclusief een zzp-programma, een grote aanhang met basketballiefhebbers én altijd spektakel bij de wedstrijden.

Jij als zzp’er wil natuurlijk meer klanten en meer bekendheid, kortom groeien. Alles begint met verbinden, kennis en omzetgroei. Dat doen wij bij Donar samen, oftewel ons motto: Together. Sluit daarom vooral aan bij ons netwerk en ons zzp-programma.  

Op zaterdag 22 april vindt een bijzonder event plaats. Samen met de specialisten van Younited® en Ikonderneemhet organiseren we een kennissessie voor zzp’ers.

Vanaf 16.45 uur ben je van harte welkom voor een eerste kennismaking met Donar, en het volgen van de kennissessie: ‘krijg de klanten die jij verdient’. En daarna volgt natuurlijk het bijwonen van de thuiswedstrijd van Donar.

Dit geeft jou een unieke kans om te starten met nieuwe relaties en om te groeien. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle zzp’ers.

Meld je vooral aan via deze link, vóór 19 april 16:00 uur

We zien jou graag op zaterdag 22 april!

Programma:

16:45 uur

Ontvangst met belegde broodjes en koffie/thee

17:15 uur

Informatie over zzp-programma Donar

17:30 uur

Kennissessie door Younited® en IkOnderneemHet

19:00 uur

Einde workshop / gelegenheid tot stellen van vragen

19:30 uur

Start wedstrijd Donar vanaf de Businessclubtribune en toegang tot de Topsportlounge.

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren