Nieuws

AZ logistics nieuwe stersponsor Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De twee eigenaren Paul Aldershof en Wolter Zijlstra over het Stersponsorschap bij Donar: “Met het Stersponsorschap zijn we als AZ Logistics nog beter zichtbaar. Goed voor de bekendheid van ons bedrijf en voor Donar, twee toppers die van snelheid houden. Omdat onze roots in Groningen liggen dragen wij Donar graag een warm hart toe.”

Peter van der Molen, commercieel manager van Donar “We zijn erg blij met AZ Logistics als nieuwe Stersponsor. Naast het businessclublidmaatschap is AZ Logistics de komende seizoenen speelveldsponsor en is hiermee zichtbaar op het veld van Donar met twee vloerstickers van 3 bij 1 meter. Deze zullen gericht zijn naar de businesstribune en de TV posities. Het logo van AZ Logistics leent zich hier perfect voor! De stickers zullen voor het eerst op donderdag 10 december zichtbaar zijn. Dit omdat het tijdens de FIBA Europe Cup (op dinsdag 1 december) niet mogelijk is om vloerstickers (van sponsoren) te plaatsen op het speelveld.”

DONAR HEEFT MET AZ LOGISTICS EEN NIEUWE STERSPONSOR VOOR 3 SEIZOENEN!

AZ Logistics uit Groningen is voor de komende drie seizoenen de nieuwe speelveldsponsor van Donar en zichtbaar middels vloerstickers op het speelveld van Donar in MartiniPlaza. AZ Logistics is hierdoor Stersponsor van Donar geworden. De overeenkomst is getekend voor een periode van drie seizoenen (2015-2018).

AZ Logistics verzorgt voor een divers klantenbestand – waaronder bijvoorbeeld bouwmarktketens, tuincentra, wit- en bruingoedgiganten – het complete vervoer. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in 24-uurs vervoer door heel Nederland, net als 24/7 spoedvervoer. Ze zijn succesvol via hun unieke aanpak met een uitgebreid koeriersnetwerk door de gehele Benelux en enkele omliggende landen, waardoor ze zeer snel en flexibel kunnen opereren.

Maak verder kennis met AZ Logistics via www.azlogistics.nl

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren