Nieuws

Bericht van het bestuur: Nait best, ‘t kon minder, ’n goud joar!

Laatst geupdate: donderdag 06 oktober 2022

Nait best, ‘t kon minder, ’n goud joar!

Komende zaterdag starten we de nieuwe BNXT-competitie met een thuiswedstrijd tegen Aris Leeuwarden. Een mooie tegenstander waar enkele oud (jeugd)spelers van Donar een stabiele factor zijn geworden.

bericht-van-het-bestuur-3-1280x720.png
Jannes Stokroos

Jannes Stokroos

Laatst bijgewerkt: woensdag 5 oktober

Ik ben de start van vorig seizoen nog niet vergeten… een geweldige reeks in het pre-season, iedereen top fit en via een buzzerbeater in de laatste seconde van de wedstrijd in Leeuwarden verliezen. Hoe anders is het pre-season nu verlopen: Nait best… Niet compleet door de wedstrijden van de Orange Lions, blessures en een wisseling op de power forward-positie. Natuurlijk gingen we voor de winst in de SuperCup maar de uitslag geeft aan dat wij er nog niet klaar voor waren. Heroes gefeliciteerd!

Het half lege glas hebben we nu wel besproken en nu naar het half volle glas. Wij, het bestuur en de trainersstaf, zijn er van overtuigd dat de huidige spelers gaan bewijzen dat wij ze niet voor niets hebben gekozen en dat de resultaten gaan komen. De ontwikkeling die de jeugdspelers doormaken en de nauwe samenwerking vanaf U14 met de jeugdopleiding van Celeritas-Donar sluiten aan bij de ambities in ons Merkmanifest. Samen het seizoen geopend, samen de aansturing en trainingsschema’s opgesteld, samen de waarden en normen vastgelegd, etc. Een compliment aan onze technisch directeur Drago en hoofd jeugdopleiding RTC Stijn.

De verkoop van seizoenkaarten en het aantal nieuwe BBC-leden gaat uitstekend. Groningen is en blijft DE basketbalstad van Nederland en we willen ook op het veld terug naar plek 1. Daar wordt in de komende maanden ook vol op ingezet en wij verwachten dat u zo rond de jaarwisseling kunt zeggen: ‘t kon minder!
Maar dat is niet genoeg, daar gaan we niet voor en zijn we niet tevreden mee. Wij willen finales spelen en winnen, dus moeten we aan het eind van het seizoen de zomer in gaan met: het was ’n goud joar! Ik heb het al vaker gezegd: Ik ga er zonder meer vanuit dat u achter het team gaat staan. Samen met het sfeerteam, de trommelaars en onze DJ gaan we onze energie op het veld overbrengen en het team door moeilijke momenten helpen en in “de flow” brengen. U weet vast nog hoe 4000 klappende en juichende mensen in MartiniPlaza klinken.
Komende zaterdag kunnen we Aris vanaf de eerste minuut laten horen dat er niks te halen valt.

Tot zaterdag en tot Donar!

Jannes Stokroos, voorzitter,
namens het bestuur.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren