Nieuws

Bliksemstage bij Donar

Laatst geupdate: vrijdag 10 november 2023

Afgelopen week kwamen er leerlingen uit de eerste klas van het Montesorri Vaklyceum langs voor een Bliksemstage bij Donar. Doormiddel van een Bliksemstage krijgen de leerlingen een exclusief kijkje achter de schermen.

don08617.jpg

De leerlingen begonnen de dag met een presentatie van technisch directeur Drago Pasalic over Donar. Hij nam de tijd om aan de leerlingen uit te leggen wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een professionele basketbalclub. Daarna was het tijd voor een rondje in het kantoor om kennis te maken met de verschillende functies binnen Donar. Uiteraard stond er ook een rondleiding door Martiniplaza, huis van Donar, op de planning. Zo hebben ze een kijkje genomen in de Top Sport Lounge, de kleedkamers en in de sportschool Ron Haans. In de sportschool liepen ze onze center Theo John tegen het lijf. Wat een mooi moment was voor een groepsfoto. De dag werd afgesloten met een quiz op kantoor.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren