Nieuws

ColliCare Logistics nieuwe Stersponsor Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar heeft met ColliCare Logistics een nieuwe Stersponsor voor de komende 3 seizoenen!

ColliCare Logistics uit Leek is voor de komende drie (3) seizoenen de nieuwe speelveldsponsor van Donar en zichtbaar middels vloerstickers en LED boarding in MartiniPlaza. ColliCare Logistics is hierdoor Stersponsor van Donar geworden. De overeenkomst is getekend voor een periode van drie seizoenen, 2016-2019.

Frits Potze (General Manager) en Roelf Goos (Commercial Director) over het Stersponsorschap bij Donar: “Donar is voor ons een naam met een rijke historie en aansprekende resultaten, zeker de laatste 5 jaar. De sport leeft enorm in Groningen en omgeving. Het feit dat Donar de grootste zaalsportclub van Nederland is, is dan ook geen toeval. Dit gecombineerd  met gezonde ambitie heeft ons doen besluiten om onze naam te verbinden aan het Stersponsorschap. Een avondje Donar staat garant voor positieve en dynamische sportbeleving!

Peter van der Molen (commercieel manager) en Marieke Abbink (bestuurslid commerciële zaken) van Donar over de samenwerking: “ColliCare Logistics is al een aantal jaren businessclublid van Donar. ColliCare Logistics is speelveldsponsor geworden met 2 vloerstickers op het speelveld van Donar in MartiniPlaza. Tevens zal ColliCare Logistics te zien zijn op de LED boarding. Met deze sponsoring wil ColliCare Logistics hun zichtbaarheid vergroten. Uit de looptijd van 3 jaar spreekt veel vertrouwen en dat sluit weer aan bij onze wens om zakelijke partners voor langere tijd aan onze club te binden. We zijn trots dat ColliCare Logistics de huidige samenwerking heeft uitgebreid en dat ze zijn toegetreden tot de Stersponsoren van Donar.

ColliCare is sinds 2009 in Nederland gevestigd en bedient vanuit Leek (en Rotterdam) de klanten in West- en Midden-Europa. ColliCare is een innovatieve logistieke dienstverlener met een breed aanbod waaronder zeevracht, wegtransport, third party logistics en opslag.

Ze onderscheiden zich in totaaloplossingen voor de gehele goederenstroom, van fabrikant tot eindgebruiker.  De klanten zijn importeurs, exporteurs en fabrikanten die behoefte hebben aan een modern logistiek systeem.  ColliCare is gespecialiseerd in Scandinavië, Finland, de Baltische staten, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daarnaast leveren ze logistieke diensten aan klanten in heel Europa en Azië.

Kijk voor meer informatie over ColliCare Logistics op: http://www.collicare.nl/home  

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren