Nieuws

Délé Adetunji eerste nieuwe contractspeler Donar

Laatst geupdate: woensdag 19 juni 2024

Met ingang van het komende seizoen 2024-2025 heeft Donar Groningen een driejarige overeenkomst gesloten met het vorig jaar doorgebroken talent Délé Adetunji.

dsc03578-verbeterd-nr.jpg

Délé is geboren op 5 oktober 2003, is 1.91 meter lang en werd vorig seizoen toegevoegd aan het eerste team als jeugdspeler. Délé brak in de loop van het seizoen echt door. Als guard maakte hij indruk door zijn zelfverzekerde spel en was hij een volwaardige rotatiespeler. Hij toonde zich een sterke verdediger en liet zien dat hij een goed spelinzicht heeft. Zijn sterke optredens in de competitie en de Play Offs vertalen zich nu in een overeenkomst.

Drago Pasalic: “Aan het einde van het seizoen kreeg Délé de kans om zichzelf te laten zien als onderdeel van de rotatie door de vele blessures die we hadden. Deze kans heeft hij met beide handen gegrepen!”

Délé Adetunji: “Super blij dat ik een stap heb gezet in de richting waar ik heen wil met mijn carrière..”

Donar streeft ernaar om een vaste kern op te bouwen van goede Nederlandse spelers en het contracteren van Délé Adetunji past uitstekend bij deze ambitie.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren