Nieuws

Donar en SKSG verlengen samenwerking

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Afgelopen zondag heeft Donar de samenwerking met Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) met drie jaren verlengd. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Aris Leeuwarden werden de handtekeningen gezet door Marion Arends, bestuurslid van Donar, en Enno van der Werff (directeur/bestuurder SKSG). Kinderen en medewerkers van SKSG waren daarbij aanwezig en genoten vervolgens van de speluitleg en de spectaculaire wedstrijd tegen Aris.

Enno van der Werff: “Het laten sporten en bewegen van alle kinderen is een speerpunt van SKSG. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hier plezier aan beleven en dat, als het even kan, kinderen ook dingen doen die uniek, gaaf en onvergetelijk zijn. Onze samenwerking met Donar biedt dat allemaal. Heel mooi dat deze ras Groningse organisaties elkaar hierin versterken”. 

Marion Arends: “de samenwerking met SKSG past uitstekend bij de uitstraling en maatschappelijke doelen van Donar. Sport en bewegen is belangrijk, zeker op jonge leeftijd. We gaan samen met SKSG weer mooie activiteiten organiseren!”

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren