Nieuws

Donar haalt Aron Royé terug naar Groningen!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De 29 jarige guard Aron Royé speelt de komende twee seizoenen bij Donar. Afgelopen seizoen speelde hij in Amsterdam. Terug van weggeweest, Aron speelde van 2008 tot en met 2011 al in Groningen, is Aron de vijfde speler die is vastgelegd voor het komende seizoen. De selectie bestaat nu uit Sean Cunningham, Jason Dourisseau, Arvin Slagter, Drago Pasalic en Aron Royé.

Aron speelt op de spelverdeler positie en kan ook als shooting-guard worden ingezet. Donar is blij en tevreden met het feit dat Aron weer in Groningen komt spelen. Aron is absoluut een versterking voor het nieuwe seizoen. Komende zomer sluit Aron zijn bachelor psychologie opleiding af. Daarna zal hij in augustus aansluiten bij het team. 

Aron: ‘'Ik heb eerder al een geweldige tijd in Groningen gehad met fantastisch publiek en een mooie sfeer bij de wedstrijden. Dat heb ik echt gemist.Ik heb er erg veel zin in om voor Donar te gaan spelen. In een ervaren team met hoge ambities, in de competitie en natuurlijk in Europees verband. Succes hebben en prijzen winnen, waar kan je dat beter doen dan bij Donar!”

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren