Nieuws

Donar sluit een sponsorovereenkomst met CSU voor 3 seizoenen

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Een rijke historie, de wil om te scoren, innovatief en een grote betrokkenheid bij de stad en regio. Een greep uit de mooie overeenkomsten tussen CSU en Donar. Maandag 13 juni heeft Donar een prachtige sponsorovereenkomst getekend met CSU voor de komende drie seizoen 2022 – 2025.

Rene Clermonts, commercieel adviseur CSU, over deze sponsorovereenkomst: ‘Met een doelgerichte en slimme tactiek gaat CSU dagelijks voor het maximale resultaat. CSU is trots op haar medewerkers. Zij maken dagelijks het verschil. Dat zie ik terug bij Donar en is daarmee één van de belangrijkste redenen om ons voor minimaal 3 jaar te verbinden aan deze prachtige professionele club.

Renate van der Zijl, bestuurslid Commercie: Op de waarde duurzaamheid zien CSU en Donar grote versterkende meerwaarde. Mooie reden voor #Together

Peter Lankreijer, commercie groot zakelijk Donar: ‘De Basketball Business Cub van Donar is een prachtig platform voor de zakelijke verbinding die Rene Clermonts en CSU zoeken, bovendien kunnen we CSU uitstekend faciliteren in het uitdragen van haar kernwaarde ‘scherp op schoon’ de link met een 24 seconde aanval zal centraal staan in de exposure die Donar voor CSU gaat genereren vanaf september 2022.

Maak kennis met CSU, www.csu.nl

Foto bij persbericht v.l.n.r. Renate van der Zijl (bestuurslid Donar en Rene Clermonts (commercieel adviseur CSU)

 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren