Nieuws

Donar speelt de komende drie seizoenen in kleding van het merk Burned

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

dexterhopeschoenen.jpg

Burned Basketball heeft anderhalf jaar geleden een eigen kledingmerk op de markt gebracht: Burned. In Groningen en omgeving spelen al diverse basketbalclubs in tenues van Burned. Donar zal het eerste heren eredivisie team zijn dat in het merk Burned speelt. Ook de crew is komend seizoen te zien in Burned Basketball kleding!

Jart Hoekstra en Roland van der Leij van Burned Basketball Groningen over de samenwerking: “ We zijn trots dat wij anderhalf jaar nadat we ons merk hebben gelanceerd nu al een eredivisie team mogen aankleden. Niet alleen de tenues maar het hele pakket! Dus ook de polo's , joggingpakken, fitness kleding, schoenen en de merchandise. Wij als zijn trots op onze samenwerking met Donar, de club die altijd om de prijzen speelt en de trouwste en grootste fanbase heeft van Nederland."

Ook Donar is uitermate tevreden over de meerjarige overeenkomst. Voorzitter Gert Kiel en Commercieel Manager Peter van der Molen van Donar: “Wij zijn erg blij met de nieuwe overeenkomst. De huidige samenwerking met Burned Basketball is de afgelopen jaren goed bevallen. Wij vinden het een prima zaak dat wij als eerste eredivisie team in Burned kleding gaan spelen.”

De komende drie seizoenen speelt Donar in kleding van Burned Basketball dat de afgelopen drie seizoenen ook al de kledingleverancier was van de club. Met de nieuwe overeenkomst blijft Burned Basketball Partner van Donar.

Burned Basketball is een speciaalzaak op gebied van sportartikelen voor basketbal. Ze leveren basketbalschoenen, kleding en materiaal aan zowel particulieren als verenigingen. Burned Basketball heeft een winkel in de Oosterstraat 14 in Groningen. Naast Groningen heeft Burned Basketball ook nog een vestiging in Boxtel en onlangs een vestiging geopend in Utrecht. Het Burned Basketball concept is geïnspireerd door de Amerikaanse basketbalscène. De sfeer en het uiterlijk van de winkel stralen het speelveld uit. Burned Basketball heeft ook een webshop.

Voor meer informatie over Burned Basketball kijk op: www.burnedbasketball.com

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren