Nieuws

Donar start samenwerking met Webhelp

Laatst geupdate: donderdag 08 september 2022

Donar is een samenwerking gestart met het bedrijf Webhelp. Webhelp realiseert voor vele opdrachtgevers de beste customer engagement en customer experiences en gaat ook Donar ondersteunen bij het benaderen van seizoenkaarthouders voor de Vriendenloterij.

don00214-1024x683.jpg

Binnen de samenwerking zullen Donar en Webhelp op woensdag 14 september samen een belavond organiseren, waarop seizoenkaarthouders worden benaderd. De ondersteuning van Webhelp is tot stand gekomen vanwege de reeds bestaande samenwerking met de Vriendenloterij. Seizoenkaarthouders worden benaderd om mee te gaan spelen met de Vriendenloterij. Speelt u mee met de Vriendenloterij en heeft u Donar opgegeven als uw favoriete club? Dan komt 40% van uw inleg ten goede aan Donar en als deelnemer maakt u maandelijks kans op fantastische prijzen.

Wilt u echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar info@donar.nl.

Renate van der Zijl, bestuurslid commerciële zaken over de samenwerking met Webhelp: Indrukwekkend bedrijf, gewoon hier in Groningen, met grote nationale klanten, dat Donar vanuit haar professionaliteit helpt om de voordelen die de Vriendenloterij biedt te verzilveren.

Hayo Bijl, commercieel manager over de samenwerking met Webhelp: Super dat een specialist als Webhelp ons ondersteunt bij het benaderen van de seizoenkaarthouders voor de Vriendenloterij. Een samenwerking waarbij er alleen maar winnaars zijn.

Miranda van Rooijen Client Director Webhelp over de samenwerking met Donar:  Webhelp is met meerdere locaties al een aantal jaren gevestigd in Groningen en groot voorstander van het ondersteunen van lokale initiatieven. We kijken ernaar uit om samen met een aantal vrijwilligers een groot succes te maken van woensdag 14 september. 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren