Nieuws

Enorme belangstelling voor kaartverkoop Donar vs. Umana Reyer Venezia

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Basketbal leeft in Groningen, dat werd vandaag nog maar eens bevestigd. Tijdens de kaartverkoop voor de halve finale wedstrijd tegen Umana Reyer Venezia waren er op de website van Donar maar liefst 64.667 'pageviews'! Ter vergelijking, tijdens de kaartverkoop voor 'Game 7' van de Finale Play Offs in 2014 was het aantal pageviews 13.000. Het recordaantal pageviews, werd behaald op 14 maart 2018 tijdens de kaartverkoop voor de kwartfinale voor de FIBA Europe Cup, namelijk 15.676. 

Ondanks een goede voorbereiding samen met onze ticketing partners, hadden wij niet verwacht dat wij vier maal zoveel bezoekers (dan het laatste record) mochten ontvangen op onze website. 
Wij zullen het kaartverkoopproces evalueren en waar mogelijk verbeteren. Dit zodat wij in het vervolg ook deze extreme belangstelling aan kunnen.

Heeft u geen kaart kunnen bemachtigen? Naar verwachting zullen er nog een aantal vrijkomen, omdat deze niet worden afgenomen door Venezia. 
Wij werken op dit moment met een wachtlijst voor deze plekken.  Wilt u hier aanspraak op maken, stuurt u dan een e-mail met uw NAW-gegevens naar info@donar.nl 

Onze excuses voor het ongemak! 

 

 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren