Nieuws

EuroBasket 2022

Laatst geupdate: donderdag 08 september 2022

Gisteren heeft bondscoach Maurizio Buscaglia bekend gemaakt welke twaalf spelers voor Nederland uitgaan komen tijdens EuroBasket 2022.

ogimage_en.png

Vandaag reist de ploeg met Leon Williams, Olaf Schaftenaar en Matthew Otten richting Praag waar zij vrijdag de eerste wedstrijd spelen tegen Servië.
Wij wensen de Orange Lions veel succes tijdens het EK!

Door EuroBasket zal Donar het de komende weken in de voorbereiding nog moeten stellen zonder de coach, Leon en Olaf. Assistent coach Andrej Stimac zal de rest van de selectie klaarstomen voor de start van het seizoen. Natuurlijk is dit niet de meest ideale voorbereiding voor Donar maar dat geldt voor meer clubs, op basis van eerder gemaakte afspraken. We zijn ook trots dat we met drie afgevaardigden aanwezig zijn op het EK.
Matthew, Leon en Olaf zullen na het EK weer aansluiten bij de groep. De volledige selectie zal zich dan gaan richten op de eerste officiële wedstrijd van het seizoen; de Nederlandse SuperCup op 28 september in en tegen Den Bosch.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren