Nieuws

Grote belangstelling op geslaagde open dag

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

donarfansbedankt.jpg

Donar kan terugkijken op een zeer positieve en sfeervolle open dag. Alle onderdelen van het programma werden goed en met veel enthousiasme bezocht.

De vroege middag, traditiegetrouw het domein van de jongste basketbalfans, trok al opvallend veel publiek. Kinderen waren overal, op het veld fanatiek aan het trainen, langs het veld op een springkussen bezig of geconcentreerd aan het tekenen of wat dan ook maar de voorkeur had. Rode gezichten van opwinding en inspanning waren ruim vertegenwoordigd.

Intussen was in de topsportlounge het forum aan de gang, waar sprake was van een heuse goednieuwsshow, omdat Donar het op alle vlakken eigenlijk prima doet. De show werd daar gestolen door het komisch duo Braal en Bekkering, dat met een mooi een-tweetje een lastige vraag pareerde. Daar was bijvoorbeeld ook de voorzitter van de SV Donar die sprak van nieuw elan en een busreis naar Mons (meld u aan!).

MEER DAN 2000 BELANGSTELLENDEN BEZOCHTEN DE OPEN DAG IN MARTINIPLAZA

Bij de teampresentatie was het opvallend dat je niet per se met een helikopter aan hoeft te vliegen of hoeft te abseilen om toch een leuk en spontaan feestje te hebben. De spelers liepen naar voren vanachter een zwart doek, sfeervol belicht en begeleid door mascottes en cheerleaders, signeerden een bal en gooiden die de tribunes op. Het publiek reageerde erg enthousiast op alle oude en nieuwe gezichten, waarbij de introductie van JD er duidelijk uit sprong. Jason is een Groninger, dat is duidelijk! Tot slot van de presentatie bedankten de spelers en staf het trouwe publiek, dat Donar ook in moeilijke jaren heeft gesteund, met een groot spandoek met de tekst Donar Fans Bedankt.

Dat Donar nog in de voorbereidingsfase zit, werd duidelijk tijdens de oefenwedstrijd tegen de Duitse Bundesligist Braunschweig. Mooie momenten werden afgewisseld met dom balverlies, maar aangezien dat aan beide kanten het geval was, werd het een spannende wedstrijd.

Het publiek kon ondanks het kleine verlies tevreden naar huis en ook de organisatie was uitermate tevreden over deze zeer geslaagde dag, met bijvoorbeeld meer dan 2000 bezoekers, een uitstekende oefening voor het Donar-team tegen een sterke tegenstander en een supportersvereniging die veel interesse trok.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren