Nieuws

Health Energizers Kamp 2018

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Maandagochtend om 10.30 uur is het Health Enegizer Kamp van start gegaan in het Apollohotel in Groningen. Hier mogen we 2 nachten slapen.

Na de start zijn we naar het Willem Alexander Sportcentrum gegaan om te basketballen en kregen wij een clinic van Tim. Na de training hadden we trek in een broodje met fruit en deze hebben wij genuttigd in het sportcentrum. Maar de dag was nog niet om. We waren uitgenodigd voor een rondleiding bij Groningen airport Eelde en mochten we op plekken komen waar andere mensen niet mogen zijn. We hebben veel gezien en geleerd. Voor het diner waren we welkom in het familiehotel te Eelde.

Hier hebben we een echte basketbal maaltijd genuttigd. Pasta met salade en fruit! De dag hebben we afgesloten met een fanatiek potje bowlen bij eurokart racing en bowling. En we werden geholpen door Drago, Curry en de nieuwe aanwinst van Donar; die we little B mochten noemen. Om op al deze locaties op tijd te arriveren stond comfortabel personen vervoer klaar om ons overal naar toe te brengen. Wat een fantastische dag! Op naar dag 2. Dikke kus van de begeleiding en de Kids van het Health Energizer kamp 2018!

Op maandag 26 februari is het jaarlijkse Health Energizers! Kamp (HE! Kamp) weer van start gegaan. Het kamp duurt drie dagen, wij houden u hier op de hoogte van wat de deelnemers aan het kamp dagelijks doen.

Het HE! kamp is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Groningen, Comfortabel Personen Vervoer, Snowlimits, NewsCafe, Apollo Hotel, De Peizer Hopbel, Fletcher Familiehotel Paterswolde, Hanzehogeschool, Breeland Recreatie, Kartracing- en bowling Groningen, Grand Café Time Out & Groningen Airport Eelde.

Het verslag van dag twee van het HE! kamp:

Om 8.15 uur startten we de dag met een heerlijk ontbijt in het Apollo Hotel Groningen.
Waarna we om 9 uur op de ski's stonden bij Snow- & Outdoorlimits. Bij Grand Café Time Out hebben we genoten van een heerlijke lunch. Met de opgedane energie gingen we naar Breeland Recreatie te Annen. Daar hebben we met steps een spel gespeeld en moesten we een toren bouwen van bamboestokken. Daarna kregen we onze tweede basketbaltraining, deze keer van Pete Miller!

Bij  de Peizer Hopbel kregen we een feestmaaltijd, waarna we lekker film hebben gekeken.
De hele dag zijn we fantastisch vervoerd door Comfortabel Personen Vervoer met Fred en Diana.

Bedankt voor deze geweldige dag allemaal!

Het HE! Kamp is vandaag afgesloten. 

Na een super luxe ontbijt hebben we het kamp afgesloten met een training in de WAS.
Iedereen is met een certificaat naar huis gegaan. Bedankt allemaal!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren