Nieuws

Hub Donar Hub

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Groningen Airport Eelde gaat Donar als logistiek partner steunen bij de Europese wedstrijden die de landskampioen in het seizoen 2016/2017 gaat spelen. Door de dagelijkse verbinding met hub Kopenhagen reist Donar nu snel en gemakkelijk vanaf Groningen Airport Eelde naar haar Europese uitwedstrijden. De luchthaven zal de nieuwe reismogelijkheden via Kopenhagen promoten tijdens en rond de Europese wedstrijden van Donar.

Op 29 september speelt Donar haar eerste Europese uitwedstrijd tegen het Estse Tartu Rock. Spelers en staf vertrekken dan voor het eerst vanaf Groningen Airport Eelde. Voorzitter van Donar Gert Kiel: "De hub-verbinding naar Kopenhagen komt precies op het juiste moment. Hierdoor kunnen wij voor onze Europese wedstrijden dicht bij huis vertrekken. We hoeven niet meer eerst met de bus naar Schiphol en hebben hierdoor veel minder reistijd."

Ook luchthavendirecteur Marco van de Kreeke is enthousiast over de samenwerking: "Donar laat zien hoe waardevol goede verbindingen zijn voor de internationale aspiraties van de club. Dit toont ook aan wat er door de hub-verbinding nu mogelijk is. Een mooi voorbeeld voor andere Noordelijke partijen met internationale ambitie. We kijken er naar uit om de spelers en staf te ontvangen op de luchthaven. En dat geldt uiteraard ook voor de Europese tegenstanders van Donar".

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren