Nieuws

Informatie start seizoen 2015-2016

Laatst geupdate: maandag 14 augustus 2023

logo_donar.svg

Inmiddels staat de teller op 1345 verkochte seizoenkaarten. Een nieuw clubrecord en prachtig nieuws! Want het betekent dat veel seizoenkaarthouders hun kaart hebben verlengd. Maar ook dat we veel nieuwe seizoenkaarthouders mogen verwelkomen. In de afgelopen periode zijn er veel wijzigingsverzoeken en vragen bij ons binnengekomen. Het kan zijn dat er door de personeel-wisselingen op het managementbureau een aantal verzoeken of vragen nog niet is beantwoord. Mocht dit het geval zijn, mail dan naar info@donar.nl. Uw vraag  wordt dan op zijn laatst vrijdag 11-9-2015 beantwoord. 

Over enkele weken start het nieuwe seizoen weer. Hier een update van de stand van zaken m.b.t. de seizoenkaarten, losse ticketverkoop, Super Cup en het competitieschema.

Als alle seizoenkaarten goed in het systeem zijn verwerkt, kunnen we beginnen met de verkoop van losse kaarten. We verwachten op maandag 14-9-2015 daarmee te kunnen starten.

De NOS zal de wedstrijd om de SuperCup op 4-10-2015 live uitzenden. Daarom begint de wedstrijd in en tegen Den Bosch al om 14.00 uur. 

Daarnaast is er een wijzigingen in het competitieschema ten opzichte van het bij uw bekende schema. De wedstrijd tegen Weert van 27-10-2015 is i.v.m de eerste Europese wedstrijd verplaatst naar 6-10-2015.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren